Veilig en Vertrouwd winkelen


COOL-living heeft als doel om veilig om te gaan met jouw persoonsgegevens.

Veel web-shops zijn nog niet goed beveiligd tegen online criminaliteit. COOL-living doet er alles aan om zo goed mogelijk beveiligd te zijn.

Met de onderstaande punten voorkomen we dat privacygevoelige informatie op straat komt te liggen:

 

 1. Software en plug-ins up-to-date
  Wij zorgen ervoor dat alle software altijd up-to-date gehouden wordt.
  Veel web-shops maken nog gebruik van software die verouderd is. Hackers kunnen gemakkelijker een lek vinden in een ouder systeem waardoor klantgegevens kunnen lekken. Om dit te voorkomen, maken wij gebruik van de nieuwste versies en controleren regelmatig (dagelijks) op updates.Naast het feit dat de software up-to-date is, gebruiken wij geen onbekende plug-ins. Hiervoor checken wij reviews en diverse andere (Google) informatie of de plug-in die wij willen gebruiken ook daadwerkelijk betrouwbaar is.Hackers kunnen namelijk valse plug-ins ontwikkelen om achter gegevens te komen.
 1. Veiligheids plug-in
  Wij maken gebruik van Wordfence als extra beveiliging.
  Deze (firewall) plug-in helpt bij het installeren van verschillende veiligheidsinstellingen voor onze web-shop.
 1. SSL certificaat
  Dit is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server van de web-shop en een internet browser zoals Chrome, Edge, FireFox, etc.
  Met dit SSL certificaat kunnen login-en betaalgegevens zoals creditcardnummers, wachtwoorden en persoonsgegevens veilig gebruikt worden.
 1. Veilige Betaalpartner
  COOL-living slaat zelf geen betaalgegevens op maar werkt met de betaalpartner iDeal, die zelf de gegevens betrouwbaar verwerkt.